Ahoj kamarádi,

výstavba nového hangáru je v plném proudu. Příští týden začnou výkopové práce základů. Po té založení a šalování, které provede objednaná firma. Následně vylití základů betonem. Až potud se vše obejde bez vaší pomoci.
Kdy vás ale budeme potřebovat, je čtvrtek, 28.4.2022. Budou se sundávat, čistit a připravovat na odvoz šalovací desky. Tato práce bude časově náročná a zabere nám celý den. Brigáda proběhne za jakéhokoliv počasí, protože v pátek se pronajaté desky musí odvést a vrátit. Kdo můžete, přineste širokou špachtli, rejžák, kovovou paličku do 1 kg, nutné budou holínky. Desky o hmotnosti 25 kg se oddělí od vybetonovaného základu, ostříkají wapkou, očistí špachtlí a rejžákem, a narovnají se do připravených transportních klecí.
Bude potřeba 10 lidí, ale není možné, aby jedni a tíž makali celý den. Sejdeme se v 7.30 hod. tak, abychom v 8.00 měli vše připravené a začali pracovat.
Prosím, každý mi napište, v kolik hodin můžete přijít, v kolik potřebujete odejít, jaké vybavení si přinesete. Já pak poskládám harmonogram tak, abychom se průběžně u práce vystřídali.
Předem děkujeme za spolupráci.
PETR SEIBRT  (z pověření výboru AK)

Harmonogram prací pro Duben 2022 a stav staveniště k 18.4.2022.