Ahoj Kamarádi piloti a příznivci létání.

Máme tu opět konec roku a tak mi dovolte malé bilancování uplynulé letecké sezony v našem aeroklubu.

Jsem rád , že jsme v letošním roce opět nalétali spoustu hodin a kilometrů a užili si plavby po tom našem oblačném moři. Co mne těší dvojnásob je, že jsme to díky vašemu odpovědnému přístupu k létání zvládli bez mimořádných událostí. Další potěšující zprávou je, že nám přibyli noví piloti UL letadel a pokračuje výcvik pilotů plachtařů. Život aeroklubu není pouze o radosti z létání, ale také o práci a klubové činnosti. Mohu říci, že té práce letos bylo opravdu hodně, postavit nový hangár, to není žádná legrace! Díky všem co přiložili ruku k dílu a poskytli finanční podporu, povedlo se a hangár stojí! Nerad bych na někoho zapomněl, ale speciální dík patří členům realizačního týmu Pepovi Veskovi, Pavlu Křivdovi, Rosťovi Dudkovi a Kubovi Bahníkovi. Bez těchto členů a jejich materiálně technické pomoci a osobní angažovanosti,  by nový hangár nestál. Ještě jednou velké díky pánové!

Věřím, že i v nové sezoně se budeme všichni scházet na našem krásném letišti a budeme dál budovat a rozvíjet náš aeroklub. Věřím, že se dál budeme scházet jako kamarádi a užívat si radost z létání.

Krásné, klidné vánoční svátky, do nového roku především hodně zdraví a štěstí, no a při létání kolik startů tolik přistání vám a vašim rodinám jménem výboru AK Náchod přeje,

Michal